Konuşma Kulüpleri

Sivil Yaşam Derneği Konuşma Kulüpleri, gençlerin yabancı dillerini resmi olmayan bir ortamda geliştirme fırsatı buldukları bir programdır. Başta İngilizce olmak üzere yabancı dillere merak duyan herkes için hayata geçirilen konuşma kulüpleri, akran simülasyonu ile yabancı dil konuşma pratiği noktasında destekleyici uygulamalar geliştirmektedir.

Konuşma Kulüplerinde katılımcılar, her hafta düzenli olarak bir moderatör eşliğinde bir araya gelerek, belirlenen bir konuyu hedefledikleri dilde pratik yapma imkânı sağlamaktadır. Toplum içinde konuşma konusunda sıkıntı yaşayan bireylere kendine güvenlerini artırarak daha rahat hissedecekleri dostça bir ortam sunulmaktadır. Video, gazete, sinema, eğlence oyunları ve ayrıca bazı haftalarda yapılacak olan açık hava aktiviteleri ile yabancı dil konuşmak daha da keyifli hale getirilmektedir. Bu doğrultuda katılımcıların kelime bilgilerini artırmasını ve geliştirdikleri yabancı dili günlük yaşantıda kullanabilmelerini sağlanmaktadır.

Program Takvimi

Diğer Ulusal Programlarımız