program-afis

ENGLISH CONVERSATION CLUB

Konuşma Kulübü, İngilizceye merak duyan herkes için programlanan, hem eğlenceli hem hoş vakit geçirilen, aynı zamanda sosyalleşerek konuşma konusunda ilerlenen eşsiz bir ulusal programdır. Eğer siz de gerek pratik eksikliği, gerekse özgüven sorunları yüzünden toplantıda, tatilde, ya da günlük hayatta İngilizce konuşmakta zorlanıyorsanız konuşma kulüpleri (ECC) çok işinize yarayacaktır.

Konuşma Kulübü- Speaking Club Nedir?

Konuşma kulübü, var olan İngilizce bilginizi çoğunlukla konuşarak pratik yapmanızı sağlayan bir ulusal programdır. İngilizceyi özgüvenli, doğru ve akıcı bir şekilde konuşmanıza yardımcı olmayı amaçlar. Ayrıca konuşma kulübü, küçük bir grupta kendinizi İngilizce konuşurken rahat hissedeceğiniz ve size her an cesaret veren, size yardımcı olmaya hazır bir koordinatör eşliğinde İngilizceyi ve İngilizce konuşmayı sevdiren bir programdır.

Neden Konuşma Kulübü’ne Katılmalıyım?

Kalıplar ve formüllere boğularak İngilizceyi öğrenmek yerine, konuşarak organik bir şekilde İngilizce öğrenmeyi tercih ediyorsanız ve kendinizi rahat ettiğiniz bir ortamda size destek olacak bir koordinatör eşliğinde grupça İngilizce pratik yapmayı düşünüyorsanız bu kulübe katılmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Konuşma Kulübü Nasıl İşleyecek?

Her hafta farklı konuşma aktiviteleri ile öğrenci merkezli öğrenme yöntemi kullanılmaktadır. Konuşma aktiviteleri gerçekleştirilmektedir ve hareketlendirici oyunlar oynanmaktadır.

Konuşma Kulübü Bana Neler Kazandıracak?

Konuşma Kulübü’nün sonunda, düzenli bir şekilde katılım olduğu takdirde gönüllü, İngilizce konuşma konusunda daha özgüven sahibi olabilir, konuşması daha önceye göre çok daha akıcı hale gelebilir. Ayrıca birey, İngilizce öğrenme konusunda daha bilinçli hale gelip bireysel olarak kendi kendine öğrenme yöntemleri geliştirebilir. Bununla birlikte Konuşma Kulübü’ndeki aktivitelerle yaratıcılığınızı geliştirebilir ve kulüp süresince hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Konuşma Kulübü’nün misyonu, Sivil Yaşam Derneği bünyesinde 16-29 yaş arasındaki İngilizce konuşmak isteyen gönüllülerin dil öğrenme becerilerini geliştirmek ve İngilizceyi sevdirmektir.