Kişisel ve Mesleki Gelişim Eğitim Modülü Eğitmenleri Sahaya Çıkmaya Hazır!

Kategori: Haberler

Tarih: 1 Mart 2019

Saat: 21:48

Sivil Yaşam Derneği İnovasyon ve Girişimcilik Çalışma Grubu tarafından hazırlanan Kişisel ve Mesleki Gelişim Eğitim Modülü Eğitmen Eğitimi 22-24 Şubat tarihleri arasında Denizli Yerel Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kişisel ve Mesleki Gelişim Eğitim Modülü, günümüzde hızla değişen dünya şartlarında başta bilgi ve yaratıcılık olmak üzere çeşitli konularda meydana gelen değişikliklere bağlı olarak, bireylerin kendilerini mevcut olan durumdan daha iyi noktalara ulaştırmaları, hem mesleki hem de kişisel yaşamda ihtiyaç duyabilecekleri temel bilgi ve becerileri arttırmak için hazırlanmıştır.

Bu modül ile birlikte katılımcılar, mesleki yaşamda ihtiyaç duyabilecekleri CV hazırlama, mülakat teknikleri, işe alım süreci, takım çalışması, mobbing ve meslek etiği konularının yanında kişisel yaşamlarında kullanabilecekleri beden dili, topluluk önünde konuşma, kişisel imaj, stres yönetimi, inovasyon, yaratıcı drama ve kriz yönetimi konularını yaygın eğitim teknikleri ile öğrenme fırsatı buldu.Kişisel ve Mesleki Gelişim Eğitim Modülü, SİYAMDER’de gönüllü 6 kişilik eğitmen kadrosuyla ülkemizin dört bir tarafına ulaşmayı hedeflemektedir. Bu eğitimi talep etmek için info@siyamder.org adresine mail atabilirsiniz. SİYAMDER’le kalın.