Adab-ı Muaşeret Eğitim Modülü Eğitmen Eğitimi Tamamlandı

5 Mart 2019 – 17:04

Sivil Yaşam Derneği Kültür ve Sanat Çalışma Grubu tarafından hazırlanan ve koordine edilen Adab-ı Muaşeret Eğitim Modülü Eğitmen Eğitimi 01-03 Mart tarihleri arasında Bursa Yerel Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Adab-ı Muaşeret Eğitim Modülü gençlere günlük hayatta ihtiyaç duyacakları temel bilgi, beceriler ile görgü kuralları, yeme içme adabı, protokol uygulamaları, giyim kuşam gibi kişilerin sosyal kapasitesini arttırıcı eğitimleri bir araya getirmektedir.

Bu modül ile birlikte katılımcılar, Adab-ı Muaşeret özünde, protokol kuralları, nezaket ve görgü kuralları, tanışma ve selamlaşma kültürü, ast üst ilişkisi, sofra düzeni, yeme içme adabı, online envanter kullanımı, mailleşme ve mektuplaşma kültürü, beden dili, imaj yönetimi, kadın-erkek giyimi gibi konuları Ganimet Seç, Yusuf Karadere ve Fatih, alanında uzman hocalarımızın eğitmenliğinde kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Adab-ı Muaşeret Eğitim Modülü, SİYAMDER gönüllulerinden oluşan 7 kişilik eğitmen kadrosuyla ülkemizin dört bir tarafına ulaşıp, ülkemizi kırmızıya boyamayı hedeflemektedir. Bu eğitimi talep etmek için info@siyamder.org adresine mail atabilirsiniz.

SİYAMDER’le kalın