Tarihi zaferlerle dolu Türk milleti ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 98. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını bugün hep birlikte yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, toprakları işgal altında olan milletimize kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hâkimiyeti müjdelerken, Türk Milleti de hürriyetinden vazgeçemeyeceğini, Türk bayrağının gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya ispatlamıştır.

Biz gençler, Atalarımızın vatanımız için yaptıkları fedakârlıkların farkındayız. Onların bu şerefli mücadelesinin gelecek nesiller için olduğunun da bilincindeyiz. Bizler Türk gençliği olarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmayı hedeflemekteyiz. Bu hedefi gerçekleştirmek için de boş durmamak gerektiğini biliyoruz. Bu hedef için her birimiz farklı bir yoldan yürüyoruz ancak hepimizin hedefi güçlü bir Türkiye’dir. Ülkemiz ve vatanımız için 98 yıl önce olduğu gibi yine en önde, yorulmaksızın hedeflerimize ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Atatürk’ün komutasındaki Türk ordusunun yaktığı bağımsızlık ateşinin yıl dönümünde ulusumuzun varlığını tüm dünyaya kabul ettiren 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Hakan EKİNCİ
SİYAMDER Genel Başkanı