Küresel bir kriz haline gelen, Dünya Sağlık Örgütü tarafından da pandemi olarak ilan edilen COVID-19 Corona Virüsünün ülkemize ulaşması uygulanan başarılı sağlık politikaları ile bu haftaya kadar engellenmiştir. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ilk vakanın ardından dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonucunda Cumhurbaşkanlığı kararıyla, virüsün yayılmasına engel olmak amacıyla bir dizi önlem alınmış, bu önlemler kapsamında okullar ve üniversiteler tatil edilmiştir. Sivil Yaşam Derneği Yönetim Kurulu olarak, bu bağlamda derneğimizin yürütme kurulu üyeleri ile yaptığımız istişareler sonucunda, ikinci bir karara kadar tüm saha faaliyetlerimizi durdurma kararı almış bulunmaktayız.

GÜNCELLEME

COVID-19 salgınının 11 Mart’ta Türkiye’ye gelmesinin ardından 13 Mart’ta gönüllülerimizin salgına yakalanmaması amacıyla saha faaliyetlerimizi durdurduğumuzu açıklamıştık. Sivil Yaşam Derneği olarak, salgın sürecinde etkinliklerimize çevrimiçi platformlardan devam etme kararı aldık. Çevrimiçi etkinliklerimizi şuradan takip edebilirsiniz:

Çevrimiçi Etkinlikler