Proje Fabrikası Nedir?

Proje fabrikası Sivil Yaşam Derneği’nin çalışma alanları doğrultusunda ulusal ve uluslararası gençlik projeleri geliştirilmesi amacıyla oluşturulmuş bir programdır. Bu program doğrultusunda Proje Fabrikası’na dahil olacak olan takım üyeleri, 2020-2021 dönemi içerisinde gençlerin kapasite gelişimini destekleyen, ulusal ve uluslararası alanda çeşitli deneyimler elde etmelerini sağlayan, gençlik alanının sorun ve ihtiyaçlarına çözüm üreten SİYAMDER projelerinin mimarı olan bir ekibin parçası olacaklardır.

Programa kabul edilen katılımcılar 2-5 Ekim tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Proje Döngüsü Eğitim Kampı’na dahil edilecektir. Eğitimin sonunda kampı başarıyla tamamlayan katılımcılar AB programları, ulusal hibe programları ve diğer fon sağlayan kuruluşların çağrılarına yönelik proje süreçlerini yürütülmesi noktasında kapasite desteğini tamamlamış olacaklardır. Eğitimin ardından ekip üyeleri, SİYAMDER bünyesinde gerçekleştirilecek proje yazma faaliyetlerinde Sivil Yaşam Derneği’nin Projeler biriminin yanı sıra Finans, Dış İlişkiler ve Uluslararası İlişkiler birimleri ile de koordineli çalışarak disiplinlerarası çalışma kabiliyetlerini geliştirmiş olacaktır.

COVID-19 Tedbirleri

2-5 Ekim tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Proje Döngüsü Eğitim Kampı Covid-19 tedbirleri doğrultusunda hijyen ve sosyal mesafe kuralları dahilinde gerçekleştirilecektir. Eğitimin büyük bir kısmı açık alanda yaygın eğitim metotları kullanılarak uygulanacaktır.

* Eğitim süresince katılımcıların konaklama ve yemek desteği Sivil Yaşam Derneği tarafından karşılanacaktır. Ulaşım ücretlerinin ise katılımcılar tarafından karşılanması gerekmektedir.

Kimler Katılabilir?

• 16-29 yaş aralığında yer alan
  • Gönüllülük deneyimine sahip
  • Proje yazma konusunda motivasyon sahibi
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Sorumluluk sahibi

Gençlik çalışanlarının başvuruları kabul edilmektedir.

Sen de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsan başvurunu bekliyoruz!